Темна зона

Темна зона (ТЗ) – це невеликий неосвоєний регіон, карантин всередині карантину. Ця місцевість всіяна трупами, небезпечними ворогами, покинутим обладнанням і технікою, яку люди кидали втрачаючи контроль над ситуацією.

Тільки найсміливіші, добре екіпіровані агенти спецзагону йдуть в цю зону, щоб повернути залишені там технології, сподіваючись що ні зустрінуть тих хто дезертирував.

В ТЗ входять через КПП, групою від 2 до 4 гравців. Основна задача пошук луту, а також виконання деяких завдань.

Сторони

SHD, Rogue – група спецзагону, шукає собі спорядження.

Cleaners, Rioters – патрулюють Темну Зону від незванних гостей, також воюють між собою.

Лут

Все, що знайдено в ТЗ є сильно зарадженим тому необхідно переносити в спеціальних сумках, або ємностях. Щоб перенести його в зовнішній світ, необхідно пройти “евакуацію”, передати лут спеціалістам, а гравцям вийти з зони через КПП.

Евакуація

У зв’язку з тим, що зв’язок із зовнішнім світом – обмежений, для початку евакуації луту вам буде необхідно дістатися до зони евакуації і запустити в ній сигнал. З моменту сигналу у вас 90 секунд, 30 на прибуття гвинтокрилу і 60 до закінчення евакуації. Всі гравці поблизу знатимуть де ви, завдяки очевидному голосному звуку від сигнальної ракети або інше.

Під час прибуття гвинтокрилу, вам буде скинутий трос в місці запуску сигнальної ракети, трос буде піднято по закінченню 60 секунд.

Евакуація заборонена ближче 100 метрів від КПП (на карті полупрозоре коло).

Скидання

Подія при якому пролітає виконується скидання припасів в рандомном місці ТЗ (1-2 ящика). Вміст ящиків варіюється від високоякісних частин обмундирування до відмінного зброї. Щоб забрати ящики необіхдно, підібрати до них код. На кожному якщику є QR код, сканувавши який ви переходите до інтерфейсу (гра поклади цифри у відповідне місце).