Фракції

Сценарій


1. Всі фракції воюють між собою. Кожна Фракція має свою базу, ви самі рішаєте скільки людей відправляти на завдання, скільки лишати на захист бази. Задача кожної з фракції, знайти бази інших фракцій, та нести хаос.

2. Отримати як найбільше ігрових карточок.

3. Виконати міні задачі.

4. Кожна з фракцій може взяти тільки один ігровий реквізит за раз, і віднести його на базу. Кожну базу можуть пограбувати, і забирати ігровий реквізит. Кожного “вбитого” гравця можуть пограбувати і забрати лише одну річ.

5. Картки та реквізит можуть знаходитись, як на базах, які будуть позначені прапорами фракцій, так і на інших локаціях, позначених кіперкою.

6. На кожній базі, буде невеличкий бокс, де будуть реквізити, і куди складати картки та інший реквізит. Ховати бокс на території бази заборонено, має знаходитись не далеко від прапору фракції.

7. Бонусні місії, будуть роздаватися через телеграм, в загальному чаті. За виконане завдання отримуєте кредити.

Райкери (їх також називають Райкерами) - це втекли засуджені з острова Рікерс. Вони походять з різних бандформувань, але вони вирішили об'єднатися під керівництвом Ларе Барретт заради девізу "влада в цифрах".

Агенти підрозділу ізгоїв - це колишні агенти підрозділу, які з тих чи інших причин відмовились від Відділу стратегічної батьківщини і надали свої послуги іншій фракції, такі як батальйон "Останній чоловік", або працюють самостійно, обидва випадки працюють проти самого Відділу.

Прибиральники - це колишні санітарні працівники Нью-Йорка (смітники, прибиральники, охоронці тощо), які втратили все під час спалаху. Сформовані та радикалізовані Джо Ферро, вони впевнені, що єдиний спосіб врятувати місто від вірусу - спалити все, включаючи людей, які все ще живуть у ньому.

LMB

Батальйон "Остання людина", який часто називають ЛМБ, був приватною військовою ротою, яку очолював Чарльз Блісс. LMB була найнята престижними корпораціями на Уолл-стріт для захисту своїх активів під час спалаху, але вони були покинуті, коли криза загострилася.

Бандити - це групи звичайних злодіїв і злочинців, які просто хочуть пограбувати та навіть вбити інших, щоб забезпечити власне виживання. Багато хто знає, що вони можуть вбити, але використовуватимуть це як остаточний варіант, і часто беруть заручників. Вони є однією з ворожих  сторін Дивізіону.

SHD

Стратегічний відділ Батьківщини (SHD-Strategic Homeland Division ), який називається "Дівізіоном", - це класифікований підрозділ висококваліфікованих та самостічних тактичних агентів, що з'являються в дивізіоні .